Рекламна акція щодо альбому „Дикі танці” каже, що це - переворот в українській поп-музиці. Мушу визнати, що це дійсно так. Це нова, в чомусь навіть революційна якість. Руслана завжди вирізнялася з українського поп-загалу особливим ставленням до рідної музичної традиції і традиції як такої. Якщо першими кроками у цьому напрямку були славнозвісні різдвяні концерти та акції, спрямовані на відновлення замків та фортець заходу України, то тепер цілком органічно на перший план виходять музичні корені Карпатії. Поєднана з сучасною якістю звуку та голосом і манерою виконання Руслани, які, гадаю, нікого не залишають байдужими, ця музика стає просто шквалом вогненної енергії, бурхливої і натхненної, радісної і світлої. Якщо потрібні асоціації, то в дану мить це чимось дуже нагадує музику Горана Бреговича, що звучить у фільмах Еміра Кустуриці. До речі, коли вже зайшлося про фільми - на цьому диску Ви знайдете мега-кліп до пісні „Знаю я”, і це теж має стати для Вас приємним відкриттям. Тож зустрічайте Руслану - палючу, завзяту і магічну.
1. Ой, заграй ми, музиченьку
2. Знаю я
3. Плєс
4. Аркан
5. Скажи мені
6. Коломийка
7. Гуцулка
8. Північна
9. Це - любов
10. Я тебе люблю
11. Знаю я (remix by CJ Necrasov)
Відео: "Знаю я" мега-кліп.
Загальна тривалість звучання: 40:37.
426 MB / Rar Imig Nero
Формат: Долби Дигитал
Важно Етот диск проигрывается на всех стационарных ДВД плеерах и на пц с помощю програм вин двд или повер двд

сервер
Spasibo Esmiralda