Артист: | Ані Лорак |
Альбом: | "Ані Лорак", 2004 |
Жанр: | Pop |
Формат файла: | EAC/APE video&covers |
Ссылка: | CD |
Нахождение: | eDonkey |
Всім привіт – і особливі привітання всім, хто любить творчість Ані Лорак. Давайте одразу домовимось не рахувати тут виданий раніше альбом ре-міксів, бо вони вже навіть за назвою і природою своєю є чимось вторинним, похідним. Тоді цей її альбом – перший. У кількох сенсах. І сукупність цих сенсів, гадаю, може запросто викликати неабияке відчуття поваги до талантів Кароліни. Бо „Ані Лорак” – її перший альбом як виконавиці, автора музики, і автора текстів виконуваних пісень. Мушу визнати, зі своїм завданням ця дівчина справилася гідно. Про те, що вона добре володіє гарним голосом, я знав і раніше. Але бути одночасно і виконавцем, і автором – це вже зовсім інша якість, інший рівень творчого розвитку людини. Це дуже приємно, а особливо – коли стосується дівчат. Як каже сама Ані Лорак, цей альбом, ці пісні з’явилися на світ лише завдяки тому, що в її житті з’явився певний досвід. Досвід, який надихнув її написати ці пісні і дав їй право співати їх просто і чесно, від себе. Таким чином усім, хто цікавиться, має стати зрозумілим, що цей альбом – особистий. Тим приємніше його слухати – людині з подібним внутрішнім світом хочеться посміхнутись. У всякому разі, у мене таке бажання виникає. Окремо маю зазначити, що диск також містить три відео Ані Лорак. А ще додам, що альбом дуже добре оформлено – маю на увазі конверт. І ще дещо щодо поліграфії: на Вас чекає всередині сюрприз.
1. Мрій про мене
2. Мої бажання
3. Анюта
4. Шукаю я
5. Тара-ріра
6. Я кохаю
7. Три звичних слова
8. Напишу листа
9. Без тебе
10.Історія кохання
11.Анюта (rmx)
12.Не пара ми