NetLab · Rules · Torrent Tracker · Have a problem? · Eng/Rus | Help Search Members Gallery Calendar |
Welcome Guest ( Log In | Register | Validation ) | Resend Validation Email |
Тартак - Музичний лист щастя (2004), EAC/APE/CUE |
|
Posted: 30-07-2004, 02:27
(post 1, #285729)
|
||||||||||||||
Member Group: Members Posts: 129 Warn:0% |
Новий альбом одного з найенергійніших сучасних гуртів на українській сцені. Він виправдовує сподівання – бо вибухає. Сашко Положинський, фронтмен гурту, якось назвав себе, якщо не помиляюся, лагідним хуліганом. Цей же епітет можна віднести і до творчості гурту „Тартак” в цілому. Бо, не зважаючи на потужний енергетичний заряд, присутній у практично кожній композиції, ця музика не є агресивною. Ніби в пику сучасній альтернативній музиці, яка час від часу схожа на колекцію ціпків, кастетів, биток та інших предметів, небезпечних для життя та здоров’я як оточуючих, так і самих виконавців. Ні, „Тартак” не причесаний гладенько молодий „чемодан”, не покірний собака – але він не злий, навіть тоді, коли лається. Його творчість несе якусь дуже позитивну енергію, бажання щось робити прямо зараз і прямо тут – але не руйнувати, а створювати. Чи хоча б просто потанцювати. Мені здається, що сьогодні „Тартак” – це не просто музика, а й образ людини міста, яка своє місто любить. Як і своє місце в ньому. Людини, яка полюбляє ходити пішки – і помічати довкола ознаки життя, які неможливо побачити через вікна авто чи квартири. Людини, в якої достатньо внутрішньої енергії, щоб любити цей світ. Як на мене – дуже цінно. 1. Мила 2. Дівчата 3. Борода руда 4. Нашеліто 5. Моя любов, моя ненависть 6. Лайливе слово 7. Інді я 8. Весело! 9. Комп'ютерні тигри 10.Щось 11.Стільникове кохання 12.Іди тусуйся! 13.Це ваше свято 14.Хулігани 15.Я не хочу 16.Поцілуй Відео бонус 1. Хулігани 2. Наше літо Реліз: SHARE.NET.UA |
||||||||||||||