![>](style_images/2/nav_m.gif)
![]() |
NetLab · Rules · Torrent Tracker · Have a problem? · Eng/Rus |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Welcome Guest ( Log In | Register | Validation ) | Resend Validation Email |
![]() |
|
|
||||||||||||||||
Тихий копираст Group: News makers Posts: 856 Warn:0% ![]() |
1. Місяць на небі (Світлана Криворучко, Володимир Миркотав) музика: українська народна пісня 2. Їхав козак за Дунай (Олександр Таранець, Володимир Зарков) музика: українська народна пісня 3. Один місяць сходить (вокальний дует Діана та Василь Матющенки) музика: українська народна пісня 4. Ой, дівчино, шумить гай (Людмила Маковецька, Олександр Трофимчук) музика: українська народна пісня 5. Шумить, гуде дібровонька (вокальний дует Павло та Петро Приймаки) музика: українська народна пісня 6. Пливє човен (Михайло Раков, Олександр Таранець) музика: М. Лисенко слова: народні 7. Гуси летіли (вокальний дует Діана та Василь Матющенки) музика: А. Пашкевич слова: Д. Луценко 8. Зоре вечорова (Олександр Таранець, Володимир Зарков) музика: С. Козак слова: А. Малишко 9. Голуби (Людмила Таранецька, Олександр Трофимчук) музика: П. Бровченко слова: В. Бровченко 10. Я знайду доріженьку (Ольга Павловська, Євгенія Крикун) музика: І. Сльота слова: Л. Ковальчук 11. Ой, на горі два дубки (Лідія Кондрашевська, Григорій Гаркуша) музика: українська народна пісня 12. Дует Одарки і Карася (Семен Гулак-Артшовський, Марія Литвиненко-Вольгемут, Іван Латоржинський) 13. Дует Оксани і Андрія (Семен Гулак-Артемовський, Зоя Гайдай, Іван Козловеький) 14. Де ти бродиш, моя долє (Михайло Фокін, Сергій Козак) музика: М. Кропивницький слова: М. Кропивницький 15. Закувала зозуленька (вокальний дует Діана та Василь Матющенки) музика: українська народна пісня 16. Тихо над річкою (Олена Слободяник, Олександр Таранець) музика: П. Батюк слова: С. Черкасенко 17. Ти - любов моя (Микола Кондратюк, Володимир Тимохін) музика: Г. Жуковський слова: О. Новицький Загальна тривалість звучання: 56:30 Тут не йдеться про сімейні естрадні дуети, як я подумав спочатку. Втім, тут і про естраду не дуже йдеться. У всякому разі, я вважаю, що народні пісні, навіть коли їх виконують з естради, залишаються народними. Хоча тут можна почути не тільки народні пісні. Але якщо і говорити про естраду, то не про сьогоднішню – адже на диску зібрано старі записи, деяким з них вже понад 50 років. Щоправда, від цього вони не стали менш красивими – просто не варто порівнювати їх з сучасною музикою. Вони – інші. І це дуже добре. Саме завдяки цьому їх легко слухати, ні з чим не порівнюючи. І – чути їхню красу, гармонію, вслухатися у майстерне музичне оздоблення. Не кажучи вже про голоси виконавців – сьогодні таке можна почути не дуже часто. Завдяки подібним дискам час від часу дякуєш людям, які зберігають музичні архіви. Старі добрі пісні. Видавець: Астра Номер за каталогом: A. R. 018 - 05 Рік видання: 2005 IMPORTANT:Скорость аплоада переменная. Раздача с возможными, продолжительными техническими паузами в период с 09-00 до 23-00 MSK. С 23-00 до 9-00 МSK - раздача без перерывов |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
![]() |